Szolgáló Csoportok

women15
thf0ov5ykk
choir-kicsi

Női Kör

 

Magyar Református Egyház Női Köre

A Női Kör Célja:

Gyülekezetünk támogatása és keresztyén közösség építése közösségi programok szervezésével és jótékonysági események rendezésével

Gyűlések:

A Női Kör ebéddel egybe kötött gyűléseit két-három alkalommal tartja előre bejelentett időpontokban, amelyeket a Gyülekezeti Naptárunkban, havi körlevelinben és heti egyházi értesítőben találunk meg.

Események:

A Női Kör rendezvényeiről, ebédjeiről és programjairól a Gyülekezeti Naptárunkban, havi körlevelinben és heti egyházi értesítőben olvashatunk.

A Női Kör rendszeres éves programjai a Tavaszi és Őszi Vásár. A Női Kör tagjai szintén segítséget nyújtanak a gyülekezet közös programjainak, ebédjeinek és jótékonysági programjainak előkészítésében.

Misszió:

A Női Kör minden év November hónapjában rendezi “God’s Love Free Winter Coats” missziói programját, amikor adományokból kapott téli ruhát oszt a szüségben lévők részére.

 Tagság:

Kérdéseivel keresse meg az egyházi irodát.

A Női Kör szeretettel várja tagjai közé!

Férfi Köre

 

Magyar Református Egyház Férfi Köre

President: Tibok Jeff

732-545-9014

President Emeritus: Senko Henry

A Férfi Kör Célja:

Gyülekezetünk támogatása és keresztyén közösség építése közösségi programok szervezésével és jótékonysági vacsorák rendezésével

Gyűlések:

A Férfi Kör negyedévente tart gyűléseket, ahová tagokat és érdeklődőket egyaránk szeretettel várunk! Ebéddel egybe kötött gyűléseket szeptember, november, január és március első szombatján tartunk délelőtt 10 órától a templom gyülekezeti termében. Pontos gyűlés dátumokat a gyülekezet naptárában találjuk meg. GYÜLEKEZETI NAPTÁR

 Események:

A Férfi Kör kisterme nyiva áll minden szerdán délután 2-5 óráig szeptembertől májusig közösségi együttlétekre.

A Férfi Kör közelgő eseményeiről a Férfi Kör esemény naptárában olvashat.

Férfi Kör esemény naptára.

Misszió:

A Férfi Kör által rendezett vacsorák bizonyos százaléka helyi missziói célokat támogatnak, úgy mint Ronald McDonald House, hajléktalan otthonok és hasonló helybeli szociális létesítmények működését.

Tagság:

A Férfi Kör szeretettel várja tagjai közé! Kérdéseivel keresse meg Jeff Tibok Elnököt, vagy Nt. Ötvös Zsolt lelkészt.

Éves tagsági díj: $5

Church Choir

 

Énekkar

Énekeljetek az Úrnak az egész földön!

Szolgáljatok az ÚRnak örömmel, vigadozva járuljatok színe elé!

Menjetek be kapuin hálaénekkel, udvaraiba dicsérettel!

Adjatok hálát neki, áldjátok nevét! 5

Mert jó az ÚR, örökké tart szeretete, és hűsége nemzedékről nemzedékre.

Angol nyelvű kórus:

A templomunk angol nyelvű kórusa  évtizedek óta szolgál gyülekezetünk alkalmaink. A kórusnak jelenleg tíz-tizenöt tagja van, és havonta egy-két alkalommal lép fel istentiszteleteinken. Egyházi ünnepeink időszakában kórusunk minden vasárnap énekel.

Kórusvezető - orgonista: Meaghan King. Ha szeretné megismerni, itt ovashat többet róla: Hsin-Yi Tsai (link to Hsin-Yi bio)

Kóruspróbákat szeptembertől júniusig minden vasárnap az angol és magyar istentiszteletek között tartunk 10:30-11:15-ig az emeleti kórus próba teremben

Ha bármilyen kérdése van, vagy szívesen csatlakozna az angol kórushoz, kérjük, keresse meg Hsin-Yi Tsai at kórusvezetőt a 732-947-683-as telefonszámon.

Magyar nyelvű kórus:

A magyar énekkar nemrégen alakult meg. Az énekkar alapítását és vezetését Isten iránti hálából való szolgálatként Rozs Ildikó, operaénekes vállalta. Ha szívesen megismerné Ildikók, itt olvashat többet róla: ROZS ILDIKÓ. (link to Rozs Ildiko article)

Kóruspróbákat szeptembertől júniusig minden vasárnap az angol és magyar istentiszteletek között tartunk 10:30-11:15-ig a templom karzatán.

Tagfelvétel:

Az énekkarba a tagfelvétel folyamatos. A tagság feltétele a próbákon és fellépéseken való megjelenés vállalása. A tagságnak NEM feltétele gyülekezethez vagy felekezethez tartozás, zenei előképzettség, életkor. Ha csatlakozni szeretne az énekkarhoz, kérjük, jöjjön el valamelyik próbánkra vagy jelentkezzen Rozs Ildikó kórusvezetőnél a 609-721-1249-es telefonszámon.

ildiko